Актьорът и бивш губернатор на Калифорния, 76-годишният Арнолд Шварценегер, претърпя сърдечна

...
Актьорът и бивш губернатор на Калифорния, 76-годишният Арнолд Шварценегер, претърпя сърдечна
Коментари Харесай

Шварценегер претърпя сложна операция

Актьорът и някогашен губернатор на Калифорния, 76-годишният Арнолд Шварценегер, претърпя сърдечна интервенция.  

Арнолд Шварценегер разкри, че е получил пейсмейкър предишния понеделник, 18 март, след три интервенции навън сърце, заяви Daily Mail.

„ Миналия понеделник имах интервенция, с цел да стана малко повече машина с пейсмейкър. Преди всичко желая да знаете, че се оправям ужасно. Оперирах се в понеделник и в петък към този момент бях на огромно събитие за опазвайки околната среда с моята другарка и сътрудник фитнес запалянко Джейн Фонда ", сподели артистът.

Той добави, че е получил доста известия и имейли от хора, родени с бикуспидна аортна клапа, като самия Шварценегер, които споделиха, че говоренето за неговите интервенции за промяна на клапа им е дало кураж и вяра да се оправят.

Актьорът посочи, че всички лекари и сестри са показали страхотна грижа към него и са създали интервенцията допустимо най-безболезнена. Те посъветваха Арнолд да премине през това, защото белег от предходна интервенция е предизвикал неточен сърдечен темп.

„ Така е от няколко години, по тази причина подкрепям връзка с медицинския си екип и пристигам персонално най-малко един път годишно, с цел да си направя цялостен обзор и да видя по какъв начин е сърцето ми “, сподели екранната звезда.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР